Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Lyžařské kurzy i školy v přírodě v Penzionu Sunski Harrachov

Penzion má skvělé umístění a to 200m od centra, 150m od koupaliště a dětského hřiště a 250 m od lyžařského střediska s lanovkou na Čertovu horu. Kapacita je 55 lůžek.

  • Publikováno: 11. 08. 2014

Všechny pokoje mají vlastní koupelnou (WC, sprchový kout, umyvadlo) a kuchyňský kout (rychlovarná konvice, sklokeramický sporák, lednice, mikrovlná trouba),TV+SAT.

Stravování probíhá v útulné  jídelně pro 50 osob, která slouží též jako společenská místnost . Skvělá domácí kuchyně a rodinné prostředí. 10-letá praxe v pořádání dětských pobytů. U penzionu je venkovní posezení s ohništěm, houpačkama a travnatou plochou na hraní. Objekt je umístěn u málo frekventované cesty a je dostupný celoročně. Velké parkoviště i pro autobus.

Ceník 2014-2015:
Školy v přírodě,turistické a cyklistické pobyty,seznamovací pobyty – jaro až podzim
Duben,listopad: 280,-Kč (strava 5x denně,pitný režim,ubytování,pobytové taxy,DPH)
Květen,říjen : 330,-Kč  (strava 5x denně,pitný režim,ubytování,pobytové taxy,DPH)
Červen,září :  350,-Kč  (strava 5x denně,pitný režim,ubytování,pobytové taxy,DPH)
Bonus:Na 10 platících osob jedna osoba zdarma + navíc dovolená na penzionu pro pedagogy s rodinou zdarma v letním období.

Lyžařské výcviky:
Od  400,-  (strava 3x denně,pitný režim,ubytování,pobytové taxy,DPH)
Sleva na permanentky 23,5%,sleva 60% na vlastní půjčovnu lyžařského a snowboardového vybavení a služeb lyžařské školy.
Bonus: Na 10 platících osob jedna osoba zdarma + navíc dovolená pro pedagogy s rodinou zdarma v letním období

Okolí:
150m od penzionu se nachází koupaliště, tenisové kurty a minigolf. Ostatní sportovní aktivity squash, posilovna, golfové hřiště s trenažerem, bowling, čtyřkolky, koloběžky, vertical park, horolezecká stěna, relax centrum (sauna, solárium,masáže, pivní lázně a pod.) a bobová dráha 10 minut od penzionu. Za zmínku stojí oblíbené výlety na známe Mumlavské vodopády (1,5km) s naučnou liščí stezkou pro děti i celodenní výlety na hřebeny hor (Vosecká bouda, Labská bouda, pramen Labe a pod), stejně tak jako nepřeberné množství cyklostezek pro milovníky tohoto sportu. Harrachov – sklárna, hornické muzeum a prohlídková štola, muzeum lesnictví, bobová dráha, VERTICAL park, Liberec Aquapark, ZOO a Botanická  zahrada, Malá Skála s hrady Vranov a Frýdštejn, Boskovské jeskyně, ozubnicová trať.

Lyžování: 250m od objektu 4-sedačková lanovka Alfa na Čertovu horu se sjezdovkami: 2 červené – 1640 m a 400m, modrá – 2200 m, černá – 1250m na kterou poskytujeme slevu na lanovku pro ubytované 23,5% ,vlek pro nenáročné vzdálený 150m V Zákoutí (se slevou 200 Kč/den) ;  Krkonošská magistrála – desítky kilometrů upravených tras – začátek  lyžařské stopy  50 m u objektu.

Kontakt:
sunskiharrachov@seznam.cz
telefon: 725222130


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...