Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Liberecký Babylon odmění za vysvědčení děti i jejich rodiče

Centrum Babylon u příležitosti konce školního roku odmění v rámci akce „Vykoupej v tom rodiče“ školáky i jejich rodiče. Každý rodič žáka do 140 cm, který od 27. do 29. června navštíví se svým…

  • Publikováno: 18. 06. 2014

A premianti, kteří přijdou do Centra Babylon ukázat svá vysvědčení se samými jedničkami, získají navíc jako odměnu za studijní úspěchy celodenní volnou vstupenku do Aquaparku za symbolických 20 korun.

Akce pro školáky a jejich rodiče se v Centru Babylon stává tradicí. „Protože jsme přesvědčeni, že na konci školního roku si zaslouží odměnu rovněž rodiče, kteří mají doma malé školáky, rozšířili jsme akci i na ně. Vždy když rodič doprovodí svou ratolest, platí pro něj možnost zakoupení celodenní vstupenky do Aquaparku za poloviční cenu,“ řekl Martin Oumrt, obchodní ředitel Centra Babylon. „Věříme, že u nás rodiče spolu s dětmi příjemně stráví konec školního roku, a náležitě si odpočinou,“ dodává.

Den plný vodní zábavy si děti budou moci užít v bazénech ve stylu hlubinného podmořského světa známého z příběhů Julese Verna. Vyřádit se mohou na čtyřech tobogánech, skluzavkách nebo v divoké řece. Rodiče si mezi tím mohou odpočinout v relaxační zóně, užít si masáž v perličkové lázni a načerpat síly ve vyhřívaném bazénku, a to vše v atmosféře přímořského městečka, ve kterém nechybí ani obchody a občerstvení.

Akce „Vykoupej v tom rodiče“ proběhne v režimu 1 + 1, takže každý školák může získat zvýhodněný vstup pro jednoho z rodičů. Rodiny se dvěma školáky mohou strávit den v Aquaparku za výhodných podmínek s oběma rodiči. Akce navíc spojí příjemné s užitečným a potěší i méně šťastné děti z Dětského centra Sluníčko, kterému Centrum Babylon po ukončení akce věnuje peníze vybrané ze vstupného.

Další akce a novinky chystá Centrum Babylon i pro letošní léto. Nabídku vodních atrakcí  od 1. července rozšíří interaktivní vodní hrad umístěný ve Fontánové hale. Prostor pro slunění poskytne Sluneční terasa, která v příznivém počasí nabídne nově také doprovodný zábavný program. V chladných dnech se návštěvníci budou moci ohřát v nově zrekonstruovaném Saunovém světě. Horkou novinkou letošního léta jsou i speciální permanentky na celodenní vstupné.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...