Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Léto na Ramzové 2014

Hotel Andromeda v Ramzové (Hrubý Jeseník) připravil nejen pro rodiny s dětmi a dětské kolektivy zábavný program na léto. Vstup na všechny akce s výjimkou Letního kina je zdarma. Akce se konají…

  • Publikováno: 20. 06. 2014

5. 7. VÍTÁNÍ PRÁZDNIN (10:00)
Zábavná akce pro celou rodinu, soutěže a odměny pro děti, skákací hrad, ukázky volného letu papoušků, trampolína, kovboj na koni, exhibice HZS, hraje hudební skupina Domino.

19. 7. PŘEHLÍDKA AUTOVETERÁNŮ(10:00)
Celodenní výstava nablýskaných kapot historických aut a motocyklů. Občerstvení. Hřiště pro děti. Projížď ky pro veřejnost a k poslechu stylová hudba.

8. 8. LETNÍ KINO: DÍRA U HANUŠOVIC(20:00)
Regionální premiéra dlouho očekávaného filmu režiséra Miroslava Krobota, který se natáčel ve Vikanticích v Jeseníkách. V hlavních rolích Tatiana Vilhelmová, Lenka Krobotová a Ivan Trojan. Promítá letní kino BIOGRAF LÁSKA. / Vstupné 75 Kč.

9. 8. POHÁDKOVÝ LES(10:00)
Máte rádi pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? V malebné přírodě kolem hotelu Andromeda vás přivítají pohádkové bytosti, se kterými zažijete spoustu legrace. Děti se také mohou těšit na vystoupení rytířů, soutěže, odměny a spoustu muziky.

23. 8. KOŠT VÍN A SÝRŮ (16:00)
Hotel Andromeda Vás zve na ochutnávku zejména přívlastkových a jakostních vín vinného sklepa Lechovice. Současně budete moci ochutnat různé druhy sýrů. K poslechu bude hrát kapela Wabank.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...