Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Letní zábava v aquaparcích

Prázdniny už klepou na dveře a neexistuje snad lepší zábava na léto než je pořádná koupačka! A proč riskovat, že koupání překazí déšť? Vyražte místo k rybníku rovnou do bazénu či aquaparku!

  • Publikováno: 27. 05. 2014

Obsáhlý katalog více než 100 aquaparků najdete na portálu Aquainfo.cz. Nabízí jak přehled těch největších aquaparků v Čechách a na Moravě, tak i menších městských bazénů a koupališť. Navíc jsou zařazeny přehledně podle krajů, takže si aquapark nebo bazén můžete vybrat přímo podle místa vaší dovolené nebo letního tábora.

U všech aquaparků najdete krátký popis, mapku a kontakt, odkaz na webové stránky. Kromě toho se také můžete podívat na fotografie a hodnocení návštěvníků bazénů, svou spokojenost a doporučení bazénu či aquaparku tu můžete vyjádřit i vy :).

Rozhodně nepřehlédněte ani články, ve kterých se dozvíte nejrůznější informace o probíhajících akcích či výhodných nabídkách vstupenek.

Tak na co ještě čekáte? Vyberte si bazén či aquapark na Aquainfo.cz, sbalte plavky a ručník a vyražte za koupáním!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...