Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Letní nabídku hotelu Babylon oživí Benátská noc

Čtyřhvězdičkový Hotel**** BABYLON v Liberci připravil pro své návštěvníky speciální letní akci. Užijte si zdarma Festival Benátská noc!

  • Publikováno: 11. 07. 2012

Každý, kdo se ubytuje od 26. 7. do 30. 7. na dvě a více nocí, obdrží vstupenku na Festival Benátská noc zdarma. Ta i letos slibuje nezapomenutelný zážitek – čtyři dny, pět pódií a program plný hvězd současné populární hudby! Jubilejní 20. ročník festivalu Benátská noc se uskuteční 26. – 29. července 2012.

Zákazník Hotelu**** BABYLON získává automaticky všechny výhody ubytování v Hotelu**** BABYLON, jako jsou volné celodenní vstupy do babylonského Aquaparku, iQparku i Lunaparku, královské snídaně a další služby tohoto komplexu.

„Tato letní akce je podmíněna úhradou pultové ceny za ubytování a hlavně rychlou rezervací pobytu,“ říká ředitel hotelu. „Vstupenky na festival Benátská noc získává prvních 100 šťastných, kteří si pobyt rezervují,“ dodává.

Speciální nabídky Hotelu**** BABYLON pro letní sezónu nekončí Festivalem Benátská noc, ale pokračují až do září.

„Informace o letních pobytech v tomto hotelu získávají zájemci nejvíce z jeho webových stránek, www.HotelBabylon.cz,“ upřesňuje jeho ředitel.

O výhodách ubytování v Hotelu**** BABYLON se přijeďte přesvědčit sami. Do Babylonu jste srdečně zváni.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...