Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ledová Praha 2014 se pozvolna blíží

Občanské sdružení Pionýr ve dnech 31. ledna – 2. února 2014 pořádá spolu s nadací „Dětem 3. tisíciletí“ již počtrnácté akci Ledová Praha.

  • Publikováno: 17. 12. 2013

Ta je určena dětským oddílům, školám, dětským domovům, ale i rodinám s dětmi. Všem, kdo se chtějí o pololetních prázdninách pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách.

Počet účastníků akce rok od roku stoupá, stejně tak stoupá i počet dětí z dětských domovů, pro které je to často jediná (a navíc finančně velmi dostupná) možnost, jak navštívit Prahu.

Díky množství spolupracujících institucí nabízí Ledová Praha možnost prožít tři dny v hlavním městě a poznávat jeho historii, památky, navštěvovat muzea i nejrůznější turistické atrakce a dokonce i kulturní představení. Tak jako v minulých letech, i letos mohou děti a jejich doprovod bezplatně nebo s výraznou slevou navštívit Národní muzeum, Pražský hrad, Muzeum Policie ČR, Vojenský historický ústav Praha, Židovské muzeum, Muzeum Karlova mostu, obě botanické zahrady a mnoho dalších zajímavých míst.

Kompletní nabídku lze nalézt na stránkách www.ledovapraha.cz. Na dospělé osoby se uvedené slevy vztahují, pouze pokud doprovázejí děti, na studenty po předložení studentského průkazu.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...