Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Krásný pobyt v Penzionu Krásná

Rodinný penzion se nachází v klidném prostředí, na kraji lesa v obci Krásná, která byla sídlem známého ranhojiče Eleazara Kittla, zvaného Faust Jizerských hor.

  • Publikováno: 12. 08. 2014

 

Pod známým vrchem s rozhlednou „Černá studnice“, nabízí školám v přírodě, lyžařským kurzům, či letním táborům celoroční služby

Pod známým vrchem s rozhlednou „Černá studnice“, nabízí školám v přírodě, lyžařským kurzům, či letním táborům celoroční služby.

 

Penzion je v provozu již od roku 1995 a v roce 2005 byl rekonstruován. Má 9 pokojů s vlastním soc. zařízením ( sprcha, umyvadlo, WC ). Společenská místnost je vybavena stolem na stolní tenis, TV, DVD a wi-fi pro připojení na internet. I při menším počtu dětí necháváme vždy penzion k dispozici pouze jedné třídě, nikoho dalšího nepřibíráme.

 

V zimním období jsou zde dobré podmínky pro lyžařské kurzy, které  mohou využít u penzionu dětský lanový vlek ( 130 m – svah pro začínající lyžaře ), který je v ceně pobytu  a zhruba 2 km kolečko s běžeckou stopou. 5 km od penzionu je také sjezdovka „Zásada“. Skiareál Špičák u Tanvaldu je od nás 12 km, Skiareál Severák 15 km ( http:/www.skijizerky.cz ).

 

V letních měsících jsou v okolí výborné podmínky pro koupání, jak na nedaleké Jablonecké přehradě, tak i na blízkém koupališti vzdáleném cca 700 m. Přímo u penzionu je menší bazén a hřiště. K dispozici je též antukový volejbalový kurt a tělocvična ( 10m x 12m ) 800m od penzionu.

Místo je celoročně vhodné pro turistiku a výlety do blízkého okolí. Z této oázy klidu je pouhých 6 km do města Jablonce n.N., 17 km do Liberce, 7 km do Smržovky, 8 km do Železného Brodu. U nás můžete navštívit brousírnu skleněných perlí, kozí farmu a projet se vyhlídkovým vláčkem na vrchol Černé studnice. V Bozkově u Železného Brodu Bozkovské jeskyně, v Jablonci n.N. krytý bazén s tobogánem, vířivkou, saunou a vlnobitím a také muzeum hraček V Liberci centrum Babylon s aquaparkem, ZOO s bílými tygry nebo Ještěd. Nová bobová dráha v Janově nad Nisou je skvělou atrakcí a vzrušujícím zážitkem pro aktivní využití volného času pro návštěvníky všech věkových kategorií. Zajímavá je též pro děti přednáška musherky Jany Henychové a jejich severských psů o závodech psích spřežení na 1000 km u Severního pólu.

Dětský hromadný pobyt začíná obědem a končí snídaní ( po domluvě možno změnit ). Po obědě umožníme přístup na pokoje ( při střídání turnusů není v našich možnostech povlékat postele, povlečení pouze rozdělíme ). V den ukončení pobytu prosíme o uvolnění pokojů do 9,00h. Lékařské ošetření dětí máme zajištěno u Dr. Lejskové ve Zdravotním středisku Pěnčín, popř. vezeme děti na pohotovost do nemocnice v Jablonci n.N.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...