Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kostka ke kostce se pomalu skládá a CVVZ se rychle blíží

Kamarádi, kostka ke kostce se už pomalu skládá…Děkujeme za všechny připomínky i přátelské upozorňování na chyby, kterých se dopouštíme. Už teď nám dokazujete, že to bez vás prostě nefunguje.

  • Publikováno: 17. 10. 2013

Začíná se tak naplňoovat i další část našeho motta: „člověk k k člověku“. O to více se na vás tešíme.

Nyní nabízíme více než 130 kvalitních programů, celou řadu doprovodných aktivit a věřímke, že i dobrou organizaci. Myslím, že za celý štáb mohu slíbit, že uděláme všechno proto, aby CVVZ v Trebíči, byla skvělou akcí, na kterou se přijede nejen vzdělávat, ale i odpočinout si a hlavně dobít baterky a nečerpat nové síly pro náročnou práci. A tou výchova detí a mládeže bez jakýchkoli pochybností je. Proto vás chci poprosit o šíření informace o CVVZce mezi své známé, kamarády… Vezměte je na CVZVku a ukažte jim, že na světě existují ostrovy pozitivní deviace a že je spousta podobných bláznů, kteří si beroudovolenou, aby mohli pracovat s dětmi…
Děkujeme, že nám pomůžete CVVZku zpropagovat.
Honza Burda – Tatanka¨

 

Koncert HOP TROP
O sobotní koncert po rituálu se postará skupina HOP-TROP.

Co na to Wikipdie?
Trampská, folková a countryová hudební skupina Hop Trop existuje již od roku1980 a od počátku své existence hraje v trojici: Ja­roslav Samson Lenk, Ladislav Huberťák Kučera a Jaromír Šroub Vondra. Od samotného počátku existence skupiny se jedná o velmi výrazné hudební uskupení, které u nás až doposud stále patří ke špičce ve všech výše uvedených hudebních žánrech.

Zkrátka, pokud chete slyšet Amazonku, Tři kříže, Vodáckou holku a další pecky v originále, máte šanci.

DOPROVODNÝ PROGRAM

  • Páteční koncert  ŽAMBOŠI a Pavel Pokorný:
    V pátek v noci, po zahajovacím rituálu, jsou všichni zváni na koncert skupiny ŽAMBOŠI a místního písničkáře Pavla Pokorného v prostorách „čajírny“.¨

    Žamboši jsou vsetínská trojice muzikantů se jmény jako Honza Žamboch (odtud Žamboši), Stáňa Žambochová a Juří Nedavaška. Kytara, akordeon, dva zpěvy a bicí společně vytvoří uklidňující atmosféru recitálu a v rámci koncertu uslyšíte i něco z Valašských mouder. Písně Žambochů nelze zařadit striktně do škatulky folk, jazz, pop či rock, nejčastěji nesou označení písničkářský šanson. V roce 2007 ocenila Akademie populární hudby album To se to hraje… cenou Anděl 2006 v katego­riifolk&country. V roce 2010 Žamboši převzali za album Přituhuje z rukou zástupců Akademie populární hudby svou již druhou cenu Anděl 2009. Stali se tak historicky první skupinou, která získala Anděla za všechny své desky. Nyní pracuje na třetí své desce, ze které uslyšíte i několik písní. Více informací o kapele najdete zde.
  • MŠE SVATÁ s nedělní platností v kryptě baziliky
    Všichni věřící se budou moci poprvé v dějinách CVVZ zúčastnit MŠE SVATÉ s nedělní platností v rámci programu akce. Mše svatá se uskuteční v sobotu večer, před závěrečným rituálem, v bazilice svatého Prokopa, a to v podzemních prostorách, v kryptě tohoto chrámu zapsaného na seznamu památek UNESCO.
    Mši svatou bude sloužit místní kněz P.Jakub Holík – spirituál na Katolickém  gymnáziu Třebíč a bývalý vojenský kaplan. Po mši svaté bude následovat prohlídka chrámu baziliky s jeho výkladem. NA TENTO PROGRAM JE NUTNÉ SE PŘIHLÁSIT.
  • PO PAMÁTKÁCH TŘEBÍČE SE STAROSTOU MĚSTA
    Na nedělní dopoledne je připravena prohlídka nejzajímavějších památek města Třebíče zapsaných na světovém seznamu kulturního dědictví UNESCO. Slovem a informacemi o památkách bude provázet starosta města Třebíče pan Pavel Heřman. NA TENTO PROGRAM JE NUTNÉ SE PŘIHLÁSIT.
  • VÝSTAVY
    Po celou dobu akce na chodbách školy bude možné shlédnout dvě výstavy.

    „HALAHOJ NA PLÁTNĚ“
    Tak se jmenuje  výstava obrazů nejlepších fotografií z desetileté činnosti občanského sdružení SK KG Halahoj z let 2002 až 2012.

    Dobrovolně pro přírodu
    Při příležitosti Evropského roku dobrovolnictví 2011 vznikla za podpory ministerstva životního prostředí putovní výstava s názvem Dobrovolně pro přírodu. Díky této výstavě se lidé dozví, kde všude mohou pomoci životnímu prostředí. Výstava provádí dobrovolnickými aktivitami ve všech ročních obdobích na celkem devíti panelech. Každý panel nese citát významné české osobnosti a představuje i dojmy aktivních dobrovolníků z praxe.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...