Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Holiday World - Svět turistiky pod jednou střechou

Po čtyři únorové dny, od 14. -17. února 2008, bude Praha patřit profesionálům z oblasti cestovního ruchu a oblastí přímo i nepřímo souvisejících. Vše podstatné kolem turistiky se bude odvíjet…

  • Publikováno: 08. 02. 2008

Holiday World je tradičně místem, kde si návštěvníci mají možnost vybrat z nepřeberné škály destinací a regionů pro individuální dovolenou, ale také načerpat inspiraci v oblasti cestovního ruchu všeobecně.
Již pošestnácté je součástí veletrhu HW souhrnná nabídka domácích turistických příležitostí Region World. Základem je prezentace všech krajů naší republiky.
Doprovodný program se v posledních letech stal opravdovým lákadlem a obzvláště o víkendových dnech je kapacita několika set míst kongresového centra využita do posledního místečka. Návštěvníky čeká např. výstava fotografií Indiáni Severní Ameriky Lee Marmona či beseda se šéfredaktorkou magazínu Lidé a Země o životě žen v Etiopii.
Jednotlivé vstupné na veletrh činí 140 Kč, rodinné pak 300 Kč. I tentokrát bude po celou dobu veletrhu v provozu bezplatná veletržní autobusová linka č. 751, která návštěvníky dopraví od stanice metra Nádraží Holešovice do dolní části areálu Výstaviště a zpět.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...