Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Forum Nová Karolina se změní v obří hernu

Dvoutýdenní hravý maraton v hlavní roli s panenkou Barbie, příšerkami z Monster High, závoďáky HotWheels nebo Mašinkou Tomášem odstartuje už v pátek 13. března v ostravském OC Forum Nová…

  • Publikováno: 13. 03. 2015

Malí (i velcí) budou mít možnost pohrát si s legendárními panenkami a autíčky, které baví již několik generací dětí, ale také vyzkoušet žhavé novinky ze světa hraček. Jednou z takových novinek, kterou ocení milovníci akční zábavy každého věku, bude například BOOMco herna. Příležitost prověřit svou mušku v aréně o rozloze 400 m2 dostanou jednotlivci i týmy. Mezitím bude možné vyhrát některou z hraček v celkové hodnotě bezmála milion korun! A to vše samozřejmě zdarma až do 29. března.

Fantastický dětský svět, který vybavil jeden z největších světových výrobců hraček, společnost Mattel, doplní bohatý doprovodný program. Každý víkend budou probíhat rozličné kvízy a soutěže o krásné ceny, se svým představením vystoupí populární Barbie Dancers. Dorazí i skutečná Barbie s Kenem a příšerkami Monster High v životní velikosti.  Kluci se pro změnu mohou těšit na závodníka HotWheels.

Oblíbená panenka Barbie oslavila 9. března již 56. narozeniny a během půlstoletí její obliba neklesla. Přibyly jí ovšem nové kamarádky, tajuplné příšerky z Monster High či dcerky známých pohádkových postav z elitní střední školy Ever After High. Ty všechny budou v druhé polovině března čekat na návštěvníky a především malé návštěvnice FNK.

Malé závodníky pro změnu potěší auta ze stáje Hot Wheels nebo populární filmoví hrdinové Blesk McQueen a Letadlo Prášek. „Jak věděl už Nietszche: V každém pravém muži je skryto dítě, a proto lze očekávat, že rozličné autodráhy, které budou v hernách k dispozici, přilákají nejen děti, ale i mnohé tatínky,“ dodává s úsměvem Tomáš Lučan, marketingový manažer OC Forum Nová Karolina. Nejmenší děti potěší oblíbená Mašinka Tomáš se svými kamarády či koutek s hračkami Fisher-Price.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...