Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Festival fantazie začíná již 30. června

Slyšeli jste o americkém ComicConu? Podobný festival je na dosah ruky i u nás. Se světově unikátním programem pro příznivce nejen sci-fi, fantasy a hororu v hrách, kostýmech, filmech, seriálech,…

  • Publikováno: 24. 06. 2016

Festival fantazie 2016 uvítá zahraniční herce:

  • Ian Beattie (Hra o trůny…)
  • Colin Ferguson (Heureka, Upíří deníky, Haven…)
  • Christopher Judge (Stargate SG-1…)
  • Ty Olsson (100, Supernatural, Shattered, Battlestar Galactica, Continuum…)

Herce je možné si poslechnout (s překladem) na zábavných besedách, lze se s nimi vyfotit nebo získat jejich podpis.

Velké herny (přes 30 konzolí, 50 počítačů a 70 stolů pro stolní hry) nabídnou všechny typy her – od videoher přes taneční, deskové, karetní, hry miniatur, až po hry na hrdiny. Volné hraní, výuka her, představení novinek, turnaje o hodnotné ceny i přednášky, soutěže a besedy o hrách.

Fantastický program 21. Festivalu fantazie zahrnuje 25 programových linií, věnujících se nejen sci-fi, fantasy a hororu – zejména oblíbeným seriálům a filmům jako Stargate, Star Trek, Star Wars, Doctor Who, Červený Trpaslík, Pán prstenů+Hobit, Hra o trůny, Harry Potter, Supernatural… Celkem přinese cca 1400 pořadů!

Výběr cca 50 nejlepších SF&F filmů a hororů můžete vidět v kině Festivalu fantazie. Včetně premiéry filmů Legenda o Tarzanovi, Očista: Volební rok. A včetně projekce další legendy – české sci-fi Ikarie XB-1.

Ve speciálním programu lze najít kostýmovou soutěž FF Cosplay, divadelní představení, Půlnoční taneční a diskotéky, různé párty, Večer fantazie s vyhlášením cen Aeronautilus a mnoho dalšího.

Festival nabízí mládeži i dospělým fanouškům, rodinám s dětmi kromě programu i poslední možnosti ubytování, levné občerstvení, parkování zdarma, šatnu a další služby.

Kde a kdy? Chotěboř, 30.6.-10.7.2016

Další informace www.festivalfantazie.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...