Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Do CVVZ 2011 zbývají čtyři dny

Je téměř neuvěřitelné, jak rychle utekl čas do dalšího ročníku CVVZ, které se letos koná v Hradci Králové. Již je znám program a veškeré informace, které jsou pro účastníky třeba.

  • Publikováno: 10. 11. 2011

Nejvíce očekávaný byl samozřejmě program. Do něj jsou zařazeny všechny klasické programy CVVZ s oblíbenými lektory z minulých ročníků, ale i programy nové a neokoukané. Letos se drobně pozměnily základní typy programů:

Workshop – je klasická forma rukodělné činnosti, při které si něco vyzkoušíte, naučíte se něco vyrábět, realizovat, zahrajete si.
Seminář – je klasická výuková forma, kdy lektor vás chce něco naučit nebo vám předat z vlastních zkušeností.
Diskuse – je rovněž klasickým programem, kde společně s lektorem budete hledat odpovědi na palčivé otázky dneška.
Pohyb – je druh programu, ve kterém budete moci vypnout myslící ústrojí a budete se moci odreagovat u sportovních nebo tanečních aktivit.
Exkurze – na většině CVVZkách se tento typ programu dělil zvlášť jako doprovodný program. Tentokrát bude povýšen na plnohodnotnou programovou úroveň a určitě se bude na co těšit.

I letos zůstane ponechána základní délka programů 90 minut a 180 min s přestávkou 30 minut. Programy budou probíhat v 5 blocích do 18.00 hodin. Večerní část bude zaměřena na relaxaci, společné setkávání, čajovnu, doprovodný program, návštěvu města aj.

Jednotlivé programy si můžete prohlédnout ZDE.

Statistiky jasně hovoří o tom, že i letos bude na CVVZ příjemně hojná účast. Poplatek má spolu s přihláškou zaplaceno už přes dvě stě účastníků a další jistě dobudou přímo na místě. Průměrný věk účastníků je 27 let – i letos tedy CVVZ naplní své poslání a staší účastníci předají své zkušenosti mladším kolegům. Netradičně je největší počet přihlášených z Rychnova nad Kněžnou. Hradec Králové je až druhý, Brno třetí a Praha čtvrtá.

A na závěr několik základních informací: CO – KDY – KDE – JAK

TERMÍN: 16. – 20. listopadu 2011
MÍSTO KONÁNÍ: V areálu středních škol v ulici 17. listopadu v Hradci Králové
VĚKOVÝ LIMIT: Od 18-ti let. Od 15-ti let možno s Garantem.
UBYTOVÁNÍ: Ve dvou internátech přímo v areálu CVVZ – částečně na postelích, částečně na zemi. Vlastní karimatky a spacáky nutné.
STRAVA: Ve velkokapacitní jídelně v areálu CVVZ od čtvrteční snídaně do nedělní snídaně. Nedělní oběd bude pouze formou balíčku. Pro středeční hladovce bude k dispozici kvalitně zásobený bufet. Po celou dobu CVVZ budou k dispozici služby bufetů a čajovny s kavárnou.
S SEBOU: Karimatku, spacák, přezůvky do školy, hygienické potřeby, ručník Oblečení a obuv dle vlastní potřeby, počasí a pomůcky u vybraných programů. Dostatek financí na nákupy u prodejců a na občerstvení. Psací potřeby, otevřenou mysl a dobrou náladu. Plus potřeby dle pokynů u jednotlivých programů.
KOHO A CO NECHAT DOMA: Domácí mazlíčky (děti i zvířátka), alkohol, drogy a špatnou náladu. Po dobu konání akce zákaz kouření v celém areálu CVVZ. Pro kuřáky bude vyhrazen zvláštní prostor.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...