Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Do Chrudimi se vrací pořadatelství CVVZ

Po loňské třebíčské kandidatuře získalo status pořadatele CVVZ pro rok 2015 město Chrudim a obdrželo tak putovní pádlo na nadcházející rok.

  • Publikováno: 02. 02. 2015

Již tradičně bývá jeden listopadový víkend věnován celostátní vzájemné výměně zkušeností, která je určena pro všechny pracovníky s dětmi a mládeží. Na této akci bylo zastoupeno i město Chrudim, které po loňské třebíčské kandidatuře získalo status pořadatele CVVZ pro rok 2015 a obdrželo tak putovní pádlo na nadcházející rok.

„Brněnská CVVZ pro nás nebyla, jako pro ostatní účastníky, pouze výměnou zkušeností a oddychovou akcí. Z našeho pohledu šlo spíše o pracovní víkend, kdy jsme se zaměřili na způsob její organizace v Brně, sledovali a poslouchali diskuze účastníků,“ říká Matěj Zelinka, jeden z koordinátorů chrudimské CVVZky.

Letošní, již 23. ročník proběhl v termínu od 14. do 17. listopadu ve dvou základních školách v městské části Lesná a v moravské metropoli proběhla potřetí. „Pořadatelství si v Občanském sdružení Altus moc ceníme a věříme, že se nám podaří navázat na předchozí ročníky,“ říká Martin Benák, předseda Občanského sdružení Altus.

Jak se bude Občanskému sdružení Altus při pořádání Celostátní vzájemné výměně zkušeností, tentokrát s mottem „Létáme v tom společně“ dařit se můžete přesvědčit od 13. do 15. listopadu 2015.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...