Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Děti z Jablonného v Podještědí slavnostně otevřely novou restauraci v Liberci

Děti z Dětského domova v Jablonném v Podještědí a obecně prospěšné společnosti SANREPO, o.p.s. navštívily Liberec a oficiálně otevřely novou italskou restauraci Nostalgia restaurant v Centru…

  • Publikováno: 09. 02. 2015

Na děti čekalo zábavné odpoledne, během kterého ochutnaly různé druhy pizzy a vyřádily se na prolézačkách, houpačkách a dalších atrakcích zábavného Lunaparku. Dvacet čtyři dětí ze společnosti SANREPO, o.p.s. a z Dětského domova v Jablonném v Podještědí si tak užily báječné odpoledne. „Potěšilo nás, že děti přijaly pozvání na pizzu a při té příležitosti nám pomohly slavnostně otevřít novou restauraci Centra Babylon. Pizza bývá oblíbenou dětskou pochoutkou, a proto jsme rádi, že jsme ji mohli dopřát těm, kteří si ji nemohou vychutnat příliš často,“ řekl Daniel Vajner, generální ředitel Centra Babylon.

Jana Pittnerová, za společnost SANREPO, o.p.s. Jablonné v Podještědí a současně i za Dětský domov Jablonné v Podještědí pozvání s radostí přijala. „Pro naše děti jsou takové zajímavé aktivity a výlety opravdovým dobrodružstvím, které jim vyplňují prázdninový čas a zpříjemňují někdy smutné dny bez rodičů. Děti si báječně užily atrakce v Lunaparku, ale i vychutnaly milovanou pizzu. Pro děti to byl skvělý zážitek, na který budou mít pěkné vzpomínky,“ dodala Pittnerová.

Centrum Babylon touto akcí oficiálně zahájilo provoz nové restaurace NOSTALGIA RESTAURANT, která nahradila původní restauraci Luxor. Restaurace v italském stylu nabízí vše, co k Itálii neodmyslitelně patří, tedy různé druhy pizzy, těstovin i salátů stejně jako Grappu a k tomu vybrané italské moučníky.

Více o Dětském domově Jablonné v Podještědí

Pracovníci Dětského domova v Jablonném v Podještědí v současnosti pečují o 6 rodinných skupin, ve kterých je vždy maximálně 8 dětí. Speciálně pedagogickou péči věnují dětem, které nemají to štěstí vyrůstat v biologické rodině a to z různých důvodů. V současné době dětský domov pečuje o děti ve věku od 3 let až do 18 let. Velmi často se stává, že děti v dětském domově setrvávají až do ukončení přípravy na povolání.

Více o SANREPO, o.p.s.

Společnost SANREPO, o.p.s. zahájila svoji činnost 1. března 2013 jako organizace, jež poskytuje pomoc dětem a mládeži v krizové situaci. Všechny její aktivity jsou propojeny základním poradenstvím a snahou poskytovat včasnou pomoc dětem a dospívajícím v obtížných životních situacích. V rámci této společnosti pracuje Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Hvězdička, která poskytuje okamžitou pomoc dětem, které se ocitly v závažné krizové situaci. Dále pod touto společností pracuje sociální služba Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Sanrepáček, jako klidné a bezpečné zázemí pro aktivity dětí z Jablonného a blízkého okolí. Společnost je současně organizátorem mnohých aktivit pro děti z pěstounských rodin.

Více o Centru Babylon

Centrum Babylon Liberec je unikátní zábavní, hotelový a kongresový komplex nabízející široké spektrum služeb pro jednotlivce i celou rodinu. Zábavu nabízí například Lunapark, Laser game, iQpark, Labyrint a rozsáhlý Aquapark se čtyřmi tobogány, whirlpooly, romantickou jeskyní a divokou řekou. Součástí zábavního a relaxačního komplexu Centra Babylon je i čtyřhvězdičkový Hotel Babylon, který nabízí luxusní ubytování v centru města Liberce, a moderní Wellness centrum nabízející širokou škálu blahodárně působících relaxačních terapií, saunovacích kabin a masáží. Více na www.centrumbabylon.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...