Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Den dětí v Aquapalace Praha – připravte dětem moře zábavy pouze za korunu!

První červen je bezesporu jedním z nejoblíbenějších dní v roce každého dítěte. Můžete ho ještě vylepšit návštěvou Aquapalace Praha, kam mají děti tento den vstup pouze za korunu!

  • Publikováno: 26. 05. 2014

Venku už je hezky a teplo a za dveřmi je konec školního roku a letní prázdniny. Na Den dětí panuje veselá nálada, děti se těší na dárky a šťastné chvíle plné zábavy a legrace strávené společně s rodiči a dalšími příbuznými

Neváhejte a vezměte je na jejich svátek do Aquapalace Praha! V tento den totiž mohou navštívit největší aquapark v Čechách všechny děti do 150 cm za symbolickou korunu.

Vodní svět se třemi paláci plnými čisté a teplé vody a venkovní zónou je skvělým místem, jak dětem dopřát dovádivé a dobrodružné odpoledne, na které budou vzpomínat ještě hodně dlouho. V pestré nabídce soutěží pro děti jsou připraveny odměny pro každé dítě.

V Paláci pokladů najdou vrak pirátské lodi, vodní hřiště se skluzavkou, ale také brouzdaliště a nové vodní atrakce, na kterých si mohou i zasoutěžit během speciálních animací. Banán, Saturn, šlapací Aquapaddlery, chození po vodě v kouli (neboli aquazorbing), vodní pólo nebo fotbálek zaručí, že se děti nebudou nudit, ani když v aquaparku stráví celý den a třeba se zrovna nevyvede počasí.

Pro ty odvážnější čeká v Paláci dobrodružství v podobě šesti tobogánů dlouhých 440 metrů, 3 klouzaček a obřího trychtýře Space hole. Ve venkovní zóně zase Divoká řeka, která prošla rekonstrukcí a patří mezi nejoblíbenější atrakce vůbec pro odvážné plavce starší osmi let.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...