Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Činnost bývalého Národního institutu dětí a mládeže se od ledna rozběhla naplno

Národní institut dětí a mládeže (NIDM) ukončil svoji činnost k 31. 12. 2013. Jak jsme již informovali, většina jeho agend i s projektovou činností přešla pod Národní institut pro další…

  • Publikováno: 16. 01. 2014

Pracovníci Talentcentra budou stejně jako v předchozích letech organizovat pro základní a střední školy různé vědomostní soutěže a olympiády a podporovat talentované děti prostřednictvím projektu PERUN, oddělení zahraniční spolupráce bude rozvíjet svoji činnost se svými zahraničními partnery v oblasti vzdělávání dětí a mládeže. Oddělení vzdělávání a podpory a projekt ESF K2 – kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání mohou nadále pokračovat ve své záslužné činnosti, kterou podporují pracovníky věnující se dětem a mládeži, pedagogy volného času, organizace zájmového a neformálního vzdělávání a školská zařízení. Zájemcům o další vzdělávání je nadále k dispozici nabídka vzdělávacích kurzů, které si obdobně jako v předchozích letech mohou vybrat ve Vzdělávacím modulu (http://vm.nidv.cz), organizace zájmového a neformálního vzdělávání se mohou stejně jako minulý rok zapojit do projektové činnosti prostřednictvím projektu K2.

Všechny výše zmíněné aktivity jistě obohatí činnost Národního institutu pro další vzdělávání (www.nidv.cz), který poskytuje přímou podporu učitelům a školám ve všech regionech České republiky a jehož současnými prioritami je např. vzdělávání týkající se kurikulární reformy, vzdělávání školského managementu nebo vzdělávání v jazycích s ohledem na zvyšující se nároky na jazykovou vybavenost učitelů.

Kontakty (mobilní telefony a e-maily) na pracovníky výše zmíněných agend jsou k dispozici na webových stránkách projektu K2 (www.ka2.cz). Po zavedení nových pevných linek na pracovišti NIDV budou do seznamu kontaktů doplněny.

Vlasta Kohoutová, NIDV, PR specialistka projektu K2

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...