Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chcete čisté, nové a pohodlné ubytování na velmi hezkém místě Krkonoš?

Navíc s milým, ochotným a kultivovaným personálem, který se vám věnuje? Neváhejte se přijet podívat do Strážného do Penzionu Andula, která je součástí areálu Friesovy boudy na hřebenech Krkonoš.…

  • Publikováno: 21. 08. 2017

Penzion Andula je umístěn 1217 metrů nad mořem u Krkonošské magistrály a okolí je poseto turistickými trasami. Na Penzionu Andula je velmi dobré zázemí jak pro rodiny, tak i pro celé kolektivy, například školy. Paní učitelky zde mají vybavenou kuchyňku i místnost s krbem na večerní posezení (1 učitelský doprovod na alespoň 10 dětí má ubytování zdarma). V nedalekém hotelu Friesovy boudy je také útulné menší wellness.

Děti využijí zejména hernu a tělocvičnu. Pokoje jsou dosti prostorné, zařízení jednoduché a účelné, nábytek kvalitní. Kapacita penzionu čítá 53 lůžek.

Krásné svahy, pláně a pastviny na území Krkonošského národního parku, to je krajina, která vás zde bude obklopovat. Stačí popojít pár kroků nebo se podívat přímo z jídelny a pohledy vás neomrzí. Na průjezd KRNAPEM dostanete povolení přímo od ubytovatele, takže se nemusíte obávat kontroly strážců a policie. V této lokalitě se nebudete muset uhýbat na každém kroku a projdete se naprosto pohodlně a bez davů lidí i ruchu kol a motorů.

Každopádně mohu říci, že pokud by volba pro mého syna padla na školu v přírodě právě na Penzion Andula, tak bych byla určitě ráda a po zdejším víkendovém pobytu vám tento objekt mohu s čistým svědomím doporučit. V porovnání s jinými objekty, které jsem měla možnost navštívit, je penzion Andula o dvě třídy výš a to jak v kvalitě ubytování, tak s ochotou personálu. Takže, pokud bych si měla vybrat kam děti poslat, jasná volba by padla právě na Andulu.

Děti vybavte dobrými kvalitními botami a větrovkou a hurá do hor ať nesedí zavření v bytě a podpořte každou paní učitelku, která má chuť děti vyvézt na čerstvý horský vzduch.
Určitě všem udělá dobře i pohled na pasoucí se zvířata, která vypadají tak svěže a zdravě.

V zimě budete mít k dispozici sjezdovku hned vedle penzionu.

Penzion není určen pouze pro děti. Výletníci z řad dospěláků mohou zchladit žáhu hutnějším pivem z místního vlastního minipivovaru. Chuť je specifická i díky tomu, že se používá zdejší horská voda z blízkého pramene. Piva se zde vaří 180 litrů každý druhý den a zraje 35 dní. Určitě zasloužené občerstvení, když se vrátíte z pořádného výšlapu po okolních kopcích. Pivo si nechávají čepovat lidé i sebou domů.

Je vidět, že majitelé se o penzion starají znamenitě a nemáme z naší návštěvy co vytknout.

Příjemný pobyt a stejně dobrý pocit z pobytu přeji i všem dalším hostům penzionu Andula.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...