Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Chaloupecká pokladnice splnila všechna předsevzetí

Ke konci ledna 2015 končí projekt Chaloupecká pokladnice realizovaný v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Jednalo se již o pátý projekt za období 2007 – 2013.

  • Publikováno: 02. 02. 2015

Cílem aktuálně ukončovaného projektu Chaloupecká pokladnice bylo vydání stejnojmenné publikace her a výchovně vzdělávacích aktivit pro pobyt s dětmi venku ve všech ročních obdobích a představit tuto publikaci pedagogům volného času, mateřských škol či školních klubů.

Pedagogové, kteří měli zájem a včas se přihlásili na připravené semináře, si mohli vybrané aktivity, kterých Pokladnice obsahuje celkem sto čtyři, vyzkoušet na vlastní kůži během šesti seminářů. Ty proběhly ve všech okresních městech Kraje Vysočina a jako přídavek i Novém Městě na Moravě. Zájem o účast na seminářích byl velký a všech osmdesát pět volných míst bylo rychle rozebráno. „Nakonec jsme se rozhodli umožnit účast devadesáti osmi účastníkům, což bylo maximum, které jsme mohli nabídnout, protože každý z účastníků si mohl odnést svoji Chaloupeckou pokladnici“, říká Marie Rajnošková, která je spolu s Janou Čížkovou autorkou nové publikace.

S ohledem na ohlas, který nová publikace vzbudila, je již nyní plánován dotisk této publikace i další semináře o venkovních aktivitách pro pedagogy mateřských škol. První takový je naplánován již na únor roku 2015. Připraveny budou i webové stránky, kde si budou moci zájemci zdarma seznámit s obsahem publikace a popisem jednotlivých aktivit.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...