Přidat inzerci

Facebook

Navigace


CENTRUM BABYLON otevřelo ve svém areálu novou atrakci

Nová babylonská atrakce, Indoor Adventure golf, byla slavnostně otevřena v prostorách lunaparku Centra Babylon v Liberci.

  • Publikováno: 06. 08. 2012

Slavnostního přestřižení pásky a symbolického uvedení atrakce do provozu se ujal Ing. Martin Belák, generální manažer Centra Babylon v Liberci. Areál Indoor adventure golfu vznikl v podzemí současného babylonského lunaparku a návštěvníky vtáhne do magického a tajemného světa s pravěkými jeskyněmi a originálními sochami. Autorem veškeré výzdoby nové atrakce je známý jablonecký sochař Stefan Shamilyan,

Adventure golf připomíná hru na skutečném golfovém hřišti i s rozličnými terénními nerovnostmi. Na podlaze, napodobující přírodní podmínky, je umístěno 18 herních jamek pro hru adventure golfu. Ke hře samotné je třeba holí a golfového míčku. Smyslem hry je dostat golfový míček co nejmenším součtem úderů do každé jednotlivé jamky. Hole jsou volně k dispozici a míček, který zůstává návštěvníkům jako suvenýr, je možné získat za 20 Kč v automatu u vchodu do podzemí. Vstup na hru je součástí řádného vstupného do babylonského lunaparku a pořídí se na celý den za pouhých 120 Kč.

Otevřením krytého adventure golfu se rozšiřuje nabídka atrakcí babylonského lunaparku, který je známým areálem rodinné zábavy ve stylu staročeské pouti. Najdete zde autodrom, kolotoče, houpačky, prolézačky, trampolíny, nově zrekonstruovaný dětský hrad a nechybí zde ani občerstvení s pravou cukrovou vatou. „Indoor adventure golf zpestří již druhou polovinu prázdnin všech babylonských návštěvníků,“ říká Ing. Martin Belák, generální manažer Centra Babylon a dodává: „ Když je hra přestane bavit, mohou pokračovat v zábavě, či relaxaci na jiných atrakcích lunaparku či jinde v Babylonu.“

Nový adventure golf je vhodnou náplní pro celé rodiny, školní i firemní soutěže a hlavně stimulací ke golfu opravdovému. Liberecko se může pyšnit mnoha golfovými hřišti i několika zimními simulátory. Jeden z nich najdete i u bowlingu v Centru Babylon. A co se týče adventure golfů, vede Liberecký kraj nade všemi. Nový babylonský adventure golf je již třetí! Ten první, rovněž vybudovaný Centrem Babylon, najdete na golfovém hřišti Ještěd. Má opět jednu zvláštnost. Mimo zábavné hry se zde můžete učit i pravidla golfu „opravdického“.

Indoor adventure golf je další, téměř půlmilionová investice soukromé společnosti do rozvoje Centra Babylon v Liberci. Nová atrakce se rozkládá na ploše okolo 300m². Stavba byla zahájena v listopadu roku 2011 a s dvouměsíčním přerušením byla dokončena v červenci 2012.

„ Přijďte si novou babylonskou atrakci vyzkoušet a vezměte s sebou své známé, uvidíte, že se všichni dobře pobavíte a odpočinete si!“ zve do Centra Babylon jeho generální manažer Ing. Martin Belák.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...