Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Centrum Babylon oceněno zlatou známkou Baby friendly

Liberecké Centrum Babylon získalo zlatý certifikát Baby friendly pro instituce přátelské k dětem. Ocenění mohou získat pouze zařízení, která nejen umožňují, ale především usnadňují kvalitní…

  • Publikováno: 13. 10. 2014

Pro rodiny s dětmi je mnohdy velmi obtížné strávit dovolenou tak, aby si ji užili rodiče a zároveň i jejich ratolesti. Protože návštěvníky Centra Babylon jsou především rodiny s dětmi, jsou pro nás baby friendly služby samozřejmostí. Rodiče mají k dispozici nejen potřebné vybavení včetně postýlek či jídelních židliček, ale především mnoho atrakcí a pestrý animační program, které zabaví děti v každém věku na dlouhé hodiny. Návštěvníkům navíc zaručujeme pobyt v ryze nekuřáckém prostředí,“ řekl generální ředitel Centra Babylon Daniel Vajner.

Pro zpříjemnění pobytu jsou připraveny dětské postýlky, přebalovací pult, chůvičky i prostředky dětské hygieny v pokoji. V hotelové restauraci mohou rodiče využít dětských jídelních židliček, podsedáků a prostírání. Pro větší děti je připraven výběr z dětského menu, rodiče menších dětí si mohou ohřát přinesenou vlastní dětskou stravu.

Pro udělení certifikátu Baby friendly je důležitá rovněž kvalita a úroveň zábavy pro děti, která je v Centru Babylon velmi vysoká. Pro děti je připraven Aquapark, iQpark, Laser game, virtuální realita či Lunapark s možností pořádání dětských oslav a nabitý animační program. Originální zážitek nabízí i Mini zoo, do které nedávno přibyl opičí pár Kosmanů zakrslých. V letních dnech je otevřena Sluneční terasa s dětskými bazénky, vodními děly i skákacím hradem. Kromě zmíněných je k dispozici dětský koutek, hry i omalovánky a za poplatek lze využít možnosti hlídání. Starší děti i ostatní návštěvníci ocení připojení na Wifi dostupné v celém zcela nekuřáckém komplexu.

Hodnotící kritéria pro udělení certifikátu byla sestavena ve spolupráci s rodiči a jejich specifickými potřebami.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...