Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Bamboška 2016 - Filmové putování s čápem Klapíkem a rekord s Maxim Turbulenc

V pátek 20. a v sobotu 21.5.2016 zavede čáp Klapík děti, které navštíví akci Bamboška 2016 u Sportovní haly v Českých Budějovicích do světa dětských filmů a pohádek.

U jednotlivých dětských organizací, které budou představovat pohádky a dětské filmy budou děti získávat razítka do startovní karty.  Po splnění všech pohádkových úkolů si děti vyzvednou malou odměnu. Vyplněné startovní kartičky budou postupovat do losování o ceny, které bude probíhat v liché hodiny na pódiu akce.

Na co se můžete těšit?

Přehlídka možností pro volný čas, nabídky letních táborů, pódiová vystoupení, soutěže, ukázky tábornických dovedností, požární techniky HZS JčK, E.ON truck, prezentace Městské policie Č.B., BESIP Ministerstva obrany- Tým silniční bezpečnosti, cyklotrenažér, autotrenažér, ukázky požárních sportů, 1. pomoci, indiánské teepee, střelba z luku, lanové aktivity, jízdy na lodích, výroba placek – buttonů, losování o ceny na pódiu, hry se zvířecí tématikou, ukázky práce s bičem, skákací hrad, jízda na mašince , pokus o vytvoření českého rekordu s agenturou Dobrý den – zdolání trasy ekologickými dopravními prostředky, kurzy angličtiny pro děti,  ukázky karate, opičí dráhy pro nejmenší, ukázky zážitkové akce s pejsky, střelba z laserových zbraní, výstava vznik Československých legií, chemické a fyzikální pokusy……

V sobotu ve 13 hod. se do pokusu spolku Energy Centre České Budějovice o vytvoření rekordu zdolání trasy ekologickými dopravními prostředky zapojí Daniel Vali, Tomáš Timi Báča a Petr Ajfel Novák z Maxim Turbulenc.

Ve 14 hodin tato skupina vystoupí na podiu a od 14,45 hodin bude probíhat na stánku Energy Centre České Budějovice autogramiáda!

Co můžete shlédnout na pódiu?

Vystoupení dětských tanečních, hudebních a pěveckých souborů.

Pátek: 15,30 – Téměř divadelní společnost – pohádky Jak Václav princeznu vyléčil a Zakletý les

Sobota: 10,30 –  hodin DS J.K.Tyl – pohádka Rumcajs loupežníkem

13,00 – Podařené taškařice klauna Huga

14,00 – 14,45 – vystoupení Maxim Turbulenc

15,00  – Country Rebels C.B.

Návštěvní doba?

Pátek: 10 – 17 hodin

Sobota: 9 – 17 hodin


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...