Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquamánie o víkendu navštíví Jihlavu a Pardubice

Skvělé zážitky pro děti a rodiny v aquaparcích Letos probíhá již třetí ročník akce Aquamánie. Ve vybraných aquaparcích se odehrává zajímavý soutěžní program pro celé rodiny. Kromě vodní zábavy…

  • Publikováno: 02. 08. 2012

Ta nejlepší místa pro vodní zábavu jsou každým rokem pečlivě vybírána. Pořadatel nabízí skvělou zábavu v těch nejlepších aquaparcích po celé ČR. Pokud byste to měli daleko, podívejte se a stránky Aquamanie.cz, kde si můžete vybrat ten svůj aquapark. Při výběru vám pomůže také čtyřicítka profesionálních videí z jednotlivých aquaparků z celé ČR.

Zábavné akce pro děti a celé rodiny budou mít svou hlavní postavu. Po loňském vodníkovi Aquamaníkovi to letos bude pirát Pompák. Společnost Pompo také věnuje obrovské množství cen a žádný malý návštěvník neodejde domů s prázdnou. Vedle komponovaného programu plného her, tance a zpívání pod vedením veselého piráta jsou připraveny vodní soutěže i soutěže na suchu v podobě mnoha stanovišť.  Veselý pirát děti zábavnou formou naučí správně jezdit na tobogánu a jak se bezpečně chovat v aquaparcích a při vodní zábavě.

Sobotní akce 11.8. ve Vodním ráji začíná v Jihlavě ve 12 hodin, soutěží se od 13 hodin do 17 hodin. Aquapark v Jihlavě má rozlehlou venkovní část s tobogánem, skluzavkami a dalšími atrakcemi.

Začátek akce v Aquacentru Pardubice je v neděli 12.8. 2012 ve 12 hodin a soutěžit se bude do 17 hodin.  V Pardubicích je připraven venkovní program, při nepřízni počasí je však k dispozici dostatečný vnitřní prostor. Aquacentrum Pardubice bylo otevřeno po  rozsáhlé rekonstrukci 1.6. a je v současnosti nejmodernější i největší aquacentrum ve vý­chodních Čechách. Toto multifunkční zařízení poskytuje také služby wellness centra, fitness, připravují se re­habilitace a masáže. Areál je rozdělen v kryté části do tří zón: 50m bazén, wellness – saunový svět a zóna aqua s vodními atrakcemi. Samostatně je pak bazén pro kojence a batolata. Součástí areálu je rov­něž venkovní pláž.

„Věříme, že akce v rámci projektu AQUAMÁNIE přinesou zajímavé zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení. Pokud chcete vidět aquapark v pohybu a získat zajímavé dárky, přijďte na Aquamánii!“ zve ředitel produkční agentury Rain.cz, pan Pavel Hofrichter.

Součástí projektu je i prezentace nového vydání brožury Aquamánie nejlepší místa ke koupání, který mapuje tentokrát nejen aquaparky v Česke republice, ale i v zahraničí. Součástí brožury jsou i zásady správného chování u vody  a slevové kupony na vstupenky do vybraných aquaparků.

Partnery projektu jsou: AAABYTY.CZPOMPO, O2 Extra, VEOLIA, YAMAHA, Sodastream, WellnessNoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo, Sava Hotels & Resorts Slovenia a další.

Fotografie z akce Aquamánie v Olešné u Frýdku Místku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...