Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquacentrum Šutka láká na venkovní terasu s výhledem

Plavecký areál Šutka byl pro veřejnost otevřen v prosinci roku 2012 a stal se oblíbeným místem vodní zábavy pro pražany i návštěvníky Prahy. V areálu najdete padesátimetrový krytý bazén, vířivku…

  • Publikováno: 25. 06. 2014

Aquacentrum Šutka je jedním z nejmodernějších plaveckých areálů v Praze i celé České republice. Areál je plně bezbariérový.

V letních měsících je připravena venkovní terasa s překrásným výhledem na Prahu, v ostatních měsících si můžete užít mnoho zábavy a relaxace uvnitř areálu. Aquacentrum Šutka je otevřeno každý den po celý rok. Celý areál je plně bezbariérový. K dispozici je zde 270 parkovacích míst. MHD se na Šutku také dostanete, blízko je autobusová zastávka „Čimický háj“.

Pro milovníky wellness jsou v areálu k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Prázdniny začínají v Aquacentru Šutka – za vysvědčení vstup 1 Kč

Přijďte k nám ve dnech 28., 29. a 30. června 2O13 oslavit konec školního roku. Všechny pilné školáky odměníme vstupem za 1 Kč. Každý žák základní školy, který se prokáže posledním vysvědčením s vyznamenáním získá od nás vstup do aqucentra Šutka na celý den za pouhou 1 korunu.

V sobotu 28.6.2014 přepadnou roboti Transformers Aquacentrum Šutka

Zveme proto všechny, malé i velké, aby se s námi zapojili do boje proti zlým Transformers a pomohli nám je přemoci! Odměnou každému malému odvážlivci budou zajímavé a hodnotné dárky, které se budou v průběhu celého odpoledne rozdávat. Ti nejšikovnější a nejodvážnější mohou vyhrát jednorázový vstup do celého areálu Aquacentra Šutka. Přijďte tedy do Aquacentra Šutka, užijte si s rodinou báječné odpoledne a setkejte se s robotickými obry tváří v tvář.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...