Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Chrudim

Plavecký bazén Chrudim pravidelně navštěvuje cca 110 000 plavců ročně.

  • Publikováno: 10. 03. 2010

Sportovní areály města Chrudim jsou komplexem kvalitních sportovišť pro vyžití celé rodiny.
Zájemce o vodní sporty uspokojí krytý plavecký bazén s celoročním provozem, sauna a letní koupaliště. Pro vyznavače bruslení, hokeje i krasobruslení je zde zimní stadion, který mimo sezónu zimních sportů slouží jako základna in-line aktivit. Dětské dopravní hřiště se specializuje zejména na dopravní vzdělávání a fotbalový stadion na výchovu fotbalového dorostu.

Nejnaštěvovanějším zařízením z komplexu sportovišť Sportovních areálů města Chrudim je krytý plavecký bazén.

Od jeho otevření v r. 1992 ho pravidelně navštěvuje cca 110 000 plavců ročně.
Pro plavecký bazén Chrudim pracují profesionální plavečtí instruktoři, pod jejichž vedením je možné se účastnit mnohých plaveckých kurzů. Velice oblíbená je výuka plavání pro kojence a batolata.
Dále je možné si zacvičit aquaerobic vždy v pondělí, v úterý a čtvrtek večer nebo v neděli ráno.
Jako jeden z mála má plavecký bazén Chrudim bezbariérový přístup, a proto se zde každoročně koná Mistrovství České republiky v plavání tělesně postižených.
Dohled nad plavci zajišťují členové Vodní záchranné služby Chrudim. 

Plavecký bazén v Chrudimi nabízí 25 metrů dlouhý šestidráhový bazén s tobogánem dlouhým 82 metrů a dětský bazén o rozměru 9 x 6 metrů.
Součástí plaveckého bazénu je sauna, která je otevřena každý den: v pondělí a středy pro muže, v úterý a čtvrtky pro ženy, v pátky, soboty a neděle je sauna společná.

www.sportovistechrudim.cz
www.navstevnik.cz

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...