Přidat inzerci

Facebook

Navigace


3D filmy o hvězdách a vesmíru

Originálním obohacením programu letního tábora, výuky nebo zájmového kroužku může být promítání atraktivních 3D vzdělávacích filmů o hvězdách a vesmíru na planetární kupoli.

  • Publikováno: 10. 06. 2014

První mobilní planetárium v České republice si můžete představit jako velký mobilní stan s kapacitou asi 20 dětí, na jehož vnitřní straně kupole je speciální promítací plátno. Přijede za vámi kamkoli – do vaší školy, na hory i k řece, na louku i do lesa. Není problém přijet ani do těch nejzapadlejších a lidmi zapomenutých koutů, a na akci jakéhokoli typu. Jediné, co je potřeba je připojení k elektrické síti.

Promítání je spojeno s různými soutěžemi, workshopy a tvůrčími dílnami. Vše může být přizpůsobeno například na tématice konkrétního tábora či jinak blíže specifikovaném přání organizátorů akce.

Filmy jsou doporučovány jako obohacující prvek jak pro přírodovědné, tak i pro humanitní předměty, a jsou také vhodné pro rozšíření EVVO. Průměrná délka jednoho filmu je 30 minut, tedy v rámci jedné vyučovací hodiny a nenarušují tak školní rozvrh.

Vyberte si pořad a nechte Mobilní planetárium přijet za vámi!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...